Let stříbrných šípů Historie závodních vozů Mercedes Benz - Růžička, Petr (Grada, 2019)
Závodní vozy značky Mercedes-Benz, zvané stříbrné šípy, dominovaly závodnímu dění ve 30. a 50. letech minulého století. Fotograficky bohatá publikace je určena nadšencům, kteří více než technické údaje ocení návrat v čase - svědectví o osudech tehdejších aktérů, svědectví ze závodních tratí, průběhu závodů i o vztazích mezi účastníky.
Keywords: Retro