Starý papír - nový design - Kipp, Angelika (Grada, 2020)
Staré knihy, kartony od vajec, balicí papír, zažloutlé notové partitury - rozhodně nevyhazovat! Vždyť z nich můžete vykouzlit tolik báječných věcí. Tyto dekorativní předměty každého upoutají svým přirozeným vzhledem.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Tvoříme s dětmi