Windsurfing - Štumbauer, Jan (Kopp, 2005)
Kniha popisuje materiálové vybavení, techniku a metodiku jízdy na windsurfingu. Obsahuje vedle vysvětlujícího textu desítky názorných obrázků a barevných fotografií. Příručka je určena začínajícím i aktivním surfařům.
Keywords: Sporty