Všetko o údení Rady, tipy, recepty - Dyk, Vladimír (Grada, 2018)
Užitočné rady a skvelé recepty, ktoré čerpajú z dlhoročných skúseností autora i starých majstrov údenárov. Nepostrádateľná príručka pre všetkých milovníkov údenia, nech už údia doma, na chate či chalupe.
Keywords: Kuchařky