Cesta na sever - Grimaldiová, Virginie (Cosmopolis, 2019)
Když Anna přijde o práci, rozhodne se vyrazit s dcerami Chloé a Lily na výlet do Skandinávie. Karavanem. Cestou na sever se přidají ke skupině cestovatelů a poznávají krásy severu i sebe navzájem. A nakonec je vztah Anny s Chloé a Lily, navzdory slzám a smíchu, silnější, než kdy byl.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Humor, satira; Humor; Společenské romány; Světová současná beletrie