Nefarmakologická léčba v geriatrii - Zrubáková, Katarína (Grada, 2019)
Souhrnná publikace s přehledem nefarmakologických léčebných postupů v péči o seniory a s návody na využití v ošetřovatelské praxi.
Keywords: Gerontologie