Rozvoj komunikačních a jazykových schopností u dětí od narození do tří let věku - Červenková, Barbora (Grada, 2019)
Monografie přináší přehled fází osvojování si řeči a jazyka dítětem od narození do 3 let, včetně návodů k rozvoji komunikace v rámci logopedické terapie. Je určena logopedům, speciálním pedagogům, pracovníkům rané péče či studentům VŠ pracujícím s dětmi, jejichž vývoj řeči se opožďuje nebo je narušený, a také rodičům, psychologům a pediatrům.
Keywords: Logopedie