Sexuální výchova pro studenty porodní asistence a ošetřovatelství - Weiss, Petr (Grada, 2019)
Ojedinělá publikace pro zdravotnické obory, která je primárně určená studentům ošetřovatelství a porodní asistence. Kromě problematiky sexuálního chování a dospívání jedince zahrnuje také právní aspekty a pojmy z oboru sexuologie.
Keywords: Ostatní lékařské obory