Co byste měli vědět o rakovině prsu 2., aktualizované a doplněné vydání - Abrahámová, Jitka (Grada, 2019)
Již druhé vydání úspěšné knihy naší přední onkoložky prof. Jitky Abrahámové je určeno k poučení široké veřejnosti. Vysvětluje rizikové faktory vzniku, možnosti prevence a zejména současné postupy při léčbě rakoviny prsu - nejčastějšího zhoubného onemocnění žen.
Keywords: Medicína pro veřejnost