Funkční poruchy kloubů končetin diagnostika a léčba, 2., doplněné vydání - Rychlíková, Eva (Grada, 2019)
Doplněné a aktualizované vydání úspěšné a žádané publikace zaměřené na bolesti kloubů způsobené funkčními poruchami. Knihu ocení zejména ortopedi, neurologové, revmatologové, traumatologové, fyziatři a rehabilitační pracovníci, včetně studentů těchto oborů.
Keywords: Fyziatrie, rehabilitace, balneologie