Háčkování figurky v pastelových barvách - Bednářová, Lenka (Grada, 2018)
Nová Lenčina kniha přináší opět spoustu roztomilých figurek tentokrát zhotovených z jednoho druhu příze Camilla v pastelových barvách. V knize najdete 20 přehledných popisů s postupovými fotografiemi na uháčkování vodních i suchozemských zvířátek i ta létající.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Umění a kultura; Výtvarné techniky; Řemesla