Zdravotní gramotnost u vybraných skupin obyvatelstva Jihočeského kraje - Bártlová, Sylva (Grada, 2019)
Jedna z mála domácích publikací, které se zdravotní gramotností zabývají, tentokrát od autorů ze Zdravotně sociální fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Téma je zejména ve světě mimořádně aktuální.
Keywords: Organizace, management, statistika