Nejznámější lidové pohádky - Obrázkové čtení - Balcarová, Veronika (Bambook, 2020)
Přečtěte si s dětmi nejznámější lidové pohádky a naučte je při tom číst. Díky roztomilým ilustracím si malované čtení zamilují a pohádky je budou bavit.
Keywords: Pohádky; Říkadla, básničky, písničky