Buď změníš svůj život nebo život změní tebe - Gmentová, Eva (E.G. Solution, 2020)
V životě člověka se nic neděje samoúčelně. Lidé i události, které přicházejí do našeho života, nás mají něco naučit. Ne vždy to chápeme a děláme stále stejné chyby a hledáme stále stejné partnery, kteří nás zraňují. Dříve nebo později, ať v tomto nebo jiném životě, pochopíme naši cestu a vyjdeme ze začarovaného kruhu a uděláme změnu, která je pro náš vývoj k vyššímu vědomí a spokojenějšímu životu, potřeba. V knize popisuje autorka svou cestu ke spokojenějšímu životu a vymanění se z rolí, které ji vedly ke zkáze. Formou pochopení našich životních rolí se zamýšlí nad utvářením našich životů a zákonitostmi lidského bytí.
Keywords: Šťastný život