Kostely 70 nejkrásnějších sakrálních staveb v Čechách a na Moravě - Dvořáček, Petr (Grada, 2020)
V této výpravné publikaci naleznete 70 nejvýznamnějších a nejkrásnějších kostelů Čech, Moravy a Slezska. Stavby jsou řazeny chronologicky, tak, jak byly na našem území postupně zakládány. Texty obsahují množství historických, architektonických a kunsthistorických informací a doprovází je více než 400 fotografií.
Keywords: Architektura; Průvodce