Právní vztahy k dřevinám - 2. aktualizované vydání praktický průvodce - Tuháček, Miloš (Grada, 2018)
Kniha jako jediná u nás poskytne komplexní praktické právní rady vlastníkům a správcům dřevin, vlastníkům lesů, občanům, ekologickým spolkům i obecním samosprávám, jak realizovat svá práva a plnit své právní povinnosti a jak se zapojovat do ochrany dřevin. Autoři čerpají ze svých dlouholetých zkušeností z praxe.
Keywords: Právo