Péče o seniory v pobytových zařízeních sociálních služeb 2., aktualizované a doplněné vydání - Malíková, Eva (Grada, 2020)
Aktualizovaná publikace poskytuje ucelený pohled na problematiku péče o uživatele služeb. Nově jsou zařazeny kapitoly: 1. paliativní péče v pobytových zařízeních sociálních služeb, 2. prevence vzniku závislosti na sociální službě a 3. význam a přínos odborných terapií pro aktivizaci a harmonizaci osobnosti seniorů.
Keywords: Sociálně zdravotnický pracovník