Ako dokonale zvládnuť parkour a freerunning - Hybner, Milan (Grada, 2018)
Prvá kniha na slovenskom trhu z oblasti parkouru a freerunningu. Prehľadnú charakteristiku jednotlivých prvkov a ich nácviku dopĺňajú názorné fotografie a ilustrácie.
Keywords: Děti a sport; Sporty; Zdraví a životní styl