Scénáře pro strategické rozhodování a řízení Jak se efektivně vyrovnat s budoucími hrozbami a příležitostmi - Fotr, Jiří (Grada, 2019)
Kniha se jako jediná na našem trhu věnuje významnému nástroji podpory strategického rozhodování a řízení - scénářům, představujícím varianty možného budoucího vývoje. V současné době uplatňuje scénáře při tvorbě strategie většina vyspělých západních společností nejen v byznysu, ale také např. ve veřejné a státní správě nebo letecké dopravě.
Keywords: Ekonomie; Finanční řízení; Podnikání a management