Z mámina blogu 188 chytrých "vychytávek" pro maminky s miminky - Lanzke, Julia (Grada, 2019)
V knize uvádíme ty nejlepší "vychytávky" z "maminkovského blogu" a mnoho dalších geniálních, a přitom zcela snadných nápadů, tipů a triků pro zvládnutí některých situací, které mohou potkat rodiče na mateřské dovolené. I ty nejjednodušší nápady jistě usnadní každodenní život s miminkem tak, aby byl pohodlnější, bezpečnější a veselejší.
Keywords: Rady pro rodiče; Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi