V síti dezinformací Proč věříme alternativním faktům - Táborský, Jiří (Grada, 2019)
Ústřední témata knihy jsou šíření dezinformací v online prostředí a psychologie davu. Proč jsou dezinformace tak nebezpečné a proč vůči nim není nikdo z nás imunní bez ohledu na zkušenosti a vzdělání?
Keywords: Ostatní; Politologie; Žurnalistika a komunikace