Zdravou stravou proti únavě - Švédová, Zuzana (Grada, 2020)
Toužíte po životě plném energie, ale z postele vstáváte jen s vidinou kávy? Jste obézní, nemocní a vyčerpaní? Na vině může být nevhodně seskládaná strava, kvůli níž vaše energie stagnuje. Navraťte se s touto příručkou plnou praktických rad ke kořenům výživy a objevte ztracenou životní energii!
Keywords: Kuchařky; Výživa