Lži století 2 Odhalte, co vám mělo zůstat utajeno - Schrang, Heiko (Alferia, 2018)
Pokračování bestselleru přináší nová témata zahrnující odhalení pozadí konfliktu na Ukrajině, útoků z 11. září, pravdu o fluoru, aspartamu či AIDS, odpovědi na otázky týkající se mediální manipulace, výroby peněz nebo vlivu tajných služeb a řádů na vlády významných států. To vše na stránkách jediné knihy.
Keywords: Literatura faktu; Slovní sebeobrana, manipulace