Finanční účetnictví veřejného sektoru - Máče, Miroslav (Grada, 2019)
Úplná problematika účetnictví je popisována přehledně pro běžného uživatele. Z obsahu vyberme kapitoly týkající se účtování příspěvkových organizací, obcí, měst a krajů a další.
Keywords: Účetnictví