Škola jednorožců - Kouzelná oslava - Chapmanová, Linda (Bambook, 2019)
Safíra bude mít narozeniny a jednorožci pro ni připravují tajnou oslavu plnou kouzel. Spolužák Troy se ale chová divně. Vypadá to, že má velké starosti a před ostatními něco tají... Podaří se Viky nakonec přesvědčit Troye, aby přišel mezi svoje kamarády na tu nejúžasnější narozeninovou oslavu?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; První čtení; Příběhy, deníky