Škola jednorožců - První kamarádi - Chapmanová, Linda (Bambook, 2019)
Vítejte ve Škole jednorožců! I bájní jednorožci musí chodit do školy. Učí se tam správně létat, pomáhat druhým v nouzi a také se zdokonalují v kouzlení. Při vyučování zažívají báječná dobrodružství a spoustu legrace!
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; První čtení; Příběhy, deníky