Nemoci v těhotenství a řešení vybraných závažných peripartálních stavů - Binder, Tomáš (Grada, 2020)
Kniha je určena především pro mladé lékaře v přípravě na atestaci, je užitečnou pomůckou i pro zkušenější lékaře oboru, kteří poskytují ambulantní nebo nemocniční péči, dobře ji využijí i praktičtí lékaři a lékaři hraničních oborů jako chirurgové, anesteziologové, pediatři. Informace v ní najdou i porodní asistentky.
Keywords: Gynekologie a porodnictví