Velký výkladový slovník soudnělékařské terminologie - Hirt, Miroslav (Grada, 2019)
Publikace je určena studentům medicíny, soudním lékařům, policistům a právníkům. Mohou ji samozřejmě využít i pracovníci mnoha dalších medicínských i nemedicínských odborností.
Keywords: Soudní, posudkové lékařství