Excel 2019 Podrobný průvodce uživatele - Navarrů, Miroslav (Grada, 2019)
Používáte Excel a zajímá vás, co přinesla verze 2019? To se dozvíte v této knize, která srozumitelně vysvětluje, jak jednotlivé funkce a nástroje používat, abyste je propojili do funkčního celku.
Keywords: Kancelářské programy