Jak se vzájemně chápat Generace X, Y, Z - van, den, Berg, Monika (Grada, 2020)
V současné době vedle sebe žijí tři až čtyři generace se zcela odlišnou životní zkušeností. Potkávají se ve vztazích, na pracovišti i doma. To je velká výzva, jak se společně posunout. Je potřeba porozumět preferencím, které každá generace má, učit se od sebe navzájem a rozvíjet se i díky poznání sebe sama, zejména vlastních emocí.
Keywords: Psychologie pro každého; Komunikační dovednosti; Sebepoznání; Uvědomělý život; Sebedůvěra a emoce; Vztahy, láska, rodina