Učení a vzdělávání dospělých Kontexty, teorie a výzkumy - Rabušicová, (ed.), Milada (Grada, 2024)
Monografie zprostředkovává čtenáři podstatné poznatky z oboru andragogika, jehož předmětem zájmu je učení a vzdělávání dospělých. Poskytuje aktuální informace o tom, v jakých souvislostech, jakými způsoby a s jakými výsledky probíhají procesy učení a vzdělávání zaměřené na dospělou populaci.
Keywords: Andragogika