Rytíř - Miroslav, Pech (Golden Dog, 2022)
Jirka je milý kluk, má ukázkové rodiče a zrovna se seznámil s dívkou svého věku. Františka je skvělá kamarádka. Hezké, že? Akorát je všechno trochu jinak. Jirka má narozeniny. Místo oslavy ho však čeká podivný rituál. A Františka je už pár let mrtvá. Chlapec musí projít takovou zkouškou odvahy, o jaké se mu nesnilo ani v nejdivočejších nočních můrách.
Keywords: Horory