Karel IV. - slavný český král Život Karla IV., Únos v Paříži, Osudový turnaj - Válková, Veronika (Bambook, 2018)
Šestisté čtyřicáté výročí úmrtí Karla IV. připomínáme speciálním vydáním, v němž najdete oba příběhy, které Bára s nejznámějším českým panovníkem zažila.
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy; Encyklopedie a naučná