Nejlepší je, když dobré je lepší než lepší - Koubenec, Vladimír (Cosmopolis, 2019)
Humoristický román s dynamickým plnokrevným dějem bez hluchých míst, neb autor se s textem rval doslova s nasazením života ohrožován živly i dalším útočným hmyzem.
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira