Manažerské účetnictví veřejného sektoru - Máče, Miroslav (Grada, 2018)
Kniha je určena vedoucím pracovníkům, účetním, metodikům a analytikům obcí, měst, krajů a státních organizací. Jde vůbec o první vydání knihy o manažerském účetnictví ve veřejném sektoru.
Keywords: Účetnictví