Office 2019 Průvodce uživatele - Pecinovský, Josef (Grada, 2019)
Na trh přichází nejnovější verze MS Office 2019. S touto knihou se ve změněném ovládání oblíbeného kancelářského balíku programů rozhodně neztratíte.
Keywords: Kancelářské programy