Křeček v utajení - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2019)
Křeček Kamil je frajer. Na něj si nikdo nepřijde. Dokonalý mistr převleků. Umí prvotřídně zmást nepřátelského kocoura Drápka. Jak to dělá? Tak to je opravdu překvapivé a dost legrační tajemství. Přečtěte si zábavný a vtipně ilustrovaný příběh o tom, jak je důležité vybrat si toho správného domácího mazlíčka.
Keywords: První čtení