Kincugi Umění nápravy - Santini, Céline (Alferia, 2019)
Naučte se přijmout i stinné stránky života, uzdravit nejhlubší zranění a stát se odolnějšími díky této svépomocné knize inspirované starým japonským uměním kincugi.
Keywords: Harmonie těla a duše