Sloník Mumba a dobrodružná výprava - Balcarová, Veronika (Bambook, 2019)
Úžasné sloní dobrodružství právě začíná! Vydejte se se sloníkem Mumbou do světa, zjistíte, kde se nachází to nejkrásnější místo na celé zeměkouli.
Keywords: Pohádky; Příběhy, deníky