Tělové svíce Terapie pomocí tělových svící - Ježek, Michal (Alferia, 2018)
Tělové svíce představují účinnou a po tisíciletí oblíbenou metodu celostního léčení. V této knize se dozvíte, jak a na jaká místa svíce aplikovat, jak je vybírat, i o principech, na jakých svíce fungují.
Keywords: Alternativní léčení; Sebepoznání