Bylinky pro děti a maminky 2 - Staňková-Kröhnová, Magdaléna (Grada, 2019)
V herbáři druhé knihy úspěšné autorky najdou čtenáři "nejobyčejnější" léčivé plevely a bylinky, které lze u nás sbírat a pěstovat. Text je zaměřen na využití rostlin v jídelníčku, při léčení nemocí v těhotenství, v době kojení a pro děti. Na své si přijdou i tátové, neboť také rádi vaří a plnohodnotně se starají o své děti.
Keywords: Zahradní rostliny