Normy mank přirozených úbytků, úhynů zvířat a ztratného zásob praktický návod s podklady na jejich určení - Dušek, Jiří (Grada, 2018)
Připravili jsme pro vás praktickou příručku pro stanovení vlastních, ekonomicky zdůvodněných norem mank. Je vhodná pro firmy a organizace, které mají povinnost určit vlastní normy mank, ale i pro správce daně. Uvádíme několik metod pro nejsprávnější stanovení norem. U příkladů metod jsou i předvyplněné tabulky pro dosazení vlastních hodnot.
Keywords: Účetnictví