Takoví jsme byli - Zindelová, Michaela (Grada, 2024)
Jak jsme žili v šedesátkách? Jak jsme se oblékali v sedmdesátkách a kdo byly naše idoly v osmdesátkách? Móda a životní styl 60. až 80. let minulého století optikou nynější pamětnice, tehdejší studentky, později módní redaktorky, autorky a sběratelky času.
Keywords: Společenské vědy, historie; Výtvarné techniky, umění; Memoáry, osobnosti a osudy; Umění a kultura; Móda