Lékařská fyziologie 2., přepracované a doplněné vydání - Kittnar, Otomar (Grada, 2020)
Učebnice základního medicínského oboru byla po devíti letech aktualizována ve všech svých částech, tak jak si to vyžádal vědecký pokrok. Publikace je nezbytná nejen pro studium medicíny, ale i pro další medicínskou praxi.
Keywords: Teoretické obory