Spiritualita wellness - Tůma, Jiří (Grada, 2018)
Stav wellness je založen na rekreaci: "re" znamená znovu a "creo" utváření harmonie a rovnováhy. Kniha se zaměřuje na propojení tělesného a duchovního wellness, na návrat ke zdravému a harmonickému bytí.
Keywords: Zdraví a životní styl