Ošetřovatelství v chirurgii I 2., přepracované a doplněné vydání - Slezáková, Lenka (Grada, 2019)
Druhé vydání základní učebnice Ošetřovatelství v chirurgii I, která doplňuje sadu učebnic pro předmět ošetřovatelství v klinických oborech.
Keywords: Ošetřovatelství a první pomoc