Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali 7 kroků k sebevědomému a autentickému projevu před publikem - Kermode, Robin (Grada, 2018)
Chcete v práci i v soukromí zaujmout a přesvědčit druhé? Dokážete mluvit uvolněně s přáteli, ale před publikum se necítíte dobře? S touto knížkou se naučíte správně mluvit, napojit se na své posluchače a zároveň být sami sebou. V sedmi krocích se stanete sebevědomým a přirozeným řečníkem.
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej; Komunikační dovednosti; Prezentace