Úspěšná prezentace Získejte si své publikum krok za krokem - Ledden, Emma (Grada, 2018)
V době digitálních technologií není prostor pro zastaralé způsoby vytváření prezentací. Poznejte jednoduchý postup, jak vytvořit špičkovou prezentaci, jež posluchače zaujme a přesvědčí. S novým přístupem dokážete podat i složité věci jednoduše, stručně a zejména s neustálou orientací na posluchače.
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej; Prezentace