Ekopanenky do domečků - Jarošová, Tereza (Grada, 2019)
Děti potřebují panenky nejen na mazlení, ale určitě také později drobné panenky a panáčky vhodné do tradičních "domečků". Zhotovte svým dětem maličké waldorfské panenky z přírodních materiálů.
Keywords: Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi