Moje děti, tvoje děti, naše šťastná rodina - Novotná, Kateřina (Grada, 2019)
Ústřední pozornost knížky je věnovaná tzv. komponovaným rodinám (těm, které se poskládaly z částí rodin předchozích), je však o nás všech. Je totiž o základních principech vztahů, lidskosti a cestě, která nakonec nemusí být tak těžká - když jí porozumíte. A která vede nejen k pochopení vztahových zákonitostí, ale hlavně k pochopení sebe sama.
Keywords: Rady pro rodiče